Memory Leakage?

Questions regarding plugin development and publish plugins

Memory Leakage?

Postby maxz-GO » Thu Jan 21, 2021 8:49 pm

So...
My PC pretty much always starts to lag after 4h of use. This occurred shortly after getting the GOVERLAY.
I do use GOVERLAY with HWINFO.

Back in my Z87 Days, I had a memory leakage issue with a Network Driver (killer).

The issue was really really similar, so I guess I could have some memory leakage problems now as well?
Has anyone noticed something similar?

It doesn't matter if its running games or just chrome.

I don't have temp issues, and I got 32GBs of RAM. In Task Manager and other Applications it doesn't show that my Memory is full (usage is mostly around 30-40%) but back then when I had the driver issue on my Z87 it also didn't show the memory being consumed, but it was.

Anyone got an idea?

maxz-GO
 
Posts: 6
Joined: Tue Dec 15, 2020 9:54 pm

Re: Memory Leakage?

Postby TheLaGmAn » Thu Jan 21, 2021 11:07 pm

are you using hwinfo as an external app or internal?
i dont have any lagginess and u use it and havent got any reports regarding that.

One thing that a lot of users complain (not here, over the internet) is a windows feature that provokes UI lag overtime, could that be it?
its related to CFG
https://winaero.com/fix-user-interface- ... indows-10/
User avatar
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 980
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm


Return to Plugins Releases and Development



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron